Vintern har varit lång…

Publicerat den · Add Comment

..men nu är våren & sommarn på väg med god fart känns de som! Go fart hade för övrigt även Kickan,(Kick Off T.J.), i sitt kvallopp i måndags där hon mer eller mindre joggade runt på 1.18,5 på ett bra sätt. Hon har haft en väldigt fin utvecklingskurva under vintern och debuterar med största sannolikhet under första halvan av juni månad. Spännande fortsättning följer..

 

..spännande blir det även på måndag då stallets första tvååringar går sitt premielopp. Rudi sköter tömföringen på Rolle, (Rod Civil). Tränarn själv rattar Valle, (Cash Valley), samtidigt som undertecknad sätter sej upp bakom Cash Goal.

Björn, (Grizzly Boko) & Nobel Dancer är också dom egentligen mogna för premielopp, men där har ägarna valt att satsa på premiechansningen, så dom får träna vidare mot kval fram i sommar/höst istället. Nobel Dancer går dock ut i ett idealtidslopp på lördag som mjukstart. Bra initiativ av Färjestads hästägareförening att anordna det.

Samma nämnda lördag skall Scotten, (Scot Ganymede), ut i ett provlopp i samband med att de är hästägarträff för alla andelsägarna som har en del i honom.

 

Övriga hästarna i stallet på banan tränar på planenligt. Lågans Loke tränas för start medans Edwinner & Skogans Viggo tränar på mot premielopp fram i sommar.

 

Det var de senaste från mej & hästarna i stallen inne på stallbacken, Färjestad. Om vi inte ses innan önskar jag en trevlig helg, trots att det bara är torsdag. På återskrivande! 🙂   //H

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 
  • FacebookÄntligen har Stall Hultman skaffat sig en Facebook sida. Där [...]
  • Mars SolÄntligen visar solen sig på ett annars blött Härtsöga. Nu [...]
  • Nya medarbetareSom Marcus skrev i förra inlägget har Stall Hultman fått [...]
  • summering 20162016 har varit ett händelserikt år med bl.a. ny sponsor [...]